Taikuri Kari Vuokila tekee tapahtumastanne unohtumattoman ja onnistuneen!

Ohjelmaa juhliin!

Lähitaikuus 30-120minuuttia

Lahitaikuudessa taikuri esiintyy pienille 4-8 hengen porukoille kerrallaan. Tällöin yleisö joko istuu pöydissä tai he ovat hajaantuneet ympäriinsä juhlapaikalla. Lähitaikuus toimii todella hyvänä jäänmurtaja ja keskustelun avaajana tilanteessa, jossa ihmiset eivät aikaisemmin tunne toisiaan. Esiintyminen sujuu myös sujuvasti englanniksi! Pyydä tarjous!

Stand-up taikaesitys 30 minuuttia

Hauska stand-up taikaesitys sopii hyvin, kun haluatte napakasti viihdyttää koko porukan kerralla. Sopii loistavasti ruuan ja kahvituksen väliin, jolloin useasti jäisi muuten ohjelmaan luppoaikaa. Esiintyminen sujuu myös sujuvasti englanniksi! Pyydä tarjous!

Suositukset

“Esitys oli juuri sitä, mitä tarvittiin. Se ei ollut liian pitkä ja paketti pysy kasassa, lisäksi avustajavalinnat sattuivat suorastaan loistavasti. Lähitaikuus oli taidokasta ja juonnot oli juuri oikean tasoisia porukalle. Taikuri osasi tulkita yleisönsä oikein. Esitys sai paljon positiivista palautetta meidän porukalta.”

FinVector Vision Therapies Oy:n henkilökunta

”Hauska ja energinen esitys! Vaikka eturivissä istui niin ei vain tajunnut miten temput menivät ja taikuri onnistui yllättämään kerta toisensa jälkeen. Avustaja oli vähintään yhtä hämillään ja yllättynyt, kuin muukin yleisö. Voin ehdottomasti suositella muillekin!”

Teemu Salo, Lassila & Tikanoja

”Tilasimme Taikuri Karin yrityksemme (60 hlö) pikkujouluihin esiintymään. Esitys oli todella hauska ja yleisö pääsi myös mukaan esitykseen. Taikaesityksen jälkeen Taikuri Kari kiersi vielä pöydissä tekemässä lähitaikuutta ja puhaltamassa ilmapalloja. Temput ihmetytti ja puhututti kovasti pikkujoulujuhlijoita. Eipä olisi alkuillasta uskonut, että loppuillasta koko porukka yrittää puhaltaa ilmapalloja posket kipeänä.”

Kemin Energia ja Vesi Oy

”Salesvation kiittää! Tapahtumamme Madetojasalilla oli erittäin onnistunut ja hienon lisän päivän viralliseen antiin antoi Kari Vuokilan viihdyttävät ja aivonystyröitä kiusoittelevat taikuusosiot! Kari teki poikkeuksellisen taidokasta lähitaikuutta päivän mittaan satoja vieraitamme ilostuttaen ja sai myös päälavan esityksellään yleisön innostuksiin. Vieraamme kiittivät tästä erikoisnumerosta meitä vuolaasti ja mielellämme suosittelemme Karia vastaaviin tilaisuuksiin.”

Sari Päivärinta, Salesvation

“Huge thanks for a great performance at our company’s pre-christmas party!

Kari was super easy to communicate with before the show and he was well prepared (the show itself, the technology & knowledge about our company). He is absolutely a professional and performing in English was not a problem at all.

His performance was engaging, fun and versatile! He took the audience as a part of the show and the performance was intriguing from start to end. Close-up magic on each table was the icing on the cake!

I would definitely recommend Kari for any occasion!”

ARM Finland Oy

Uutiset

Taikaesitys englanniksi!

Jos teillä on firmassa kansainvälinen työyhteisö ja työkielenä englanti, niin myös viihde täytyisi olla kaikille sopivaa. Suomenkielinen esitys menisi puolelta porukalta ohi ja se myös jakaisi porukkaa. Jos kaikki ymmärtävät englantia, niin loogisesti myös esitys...

Pikkujoulut varataan nyt!

Syyskuu on saatu alkuun ja pikkujouluja varataan kovaa tahtia! Jos haluat saada taikuriesityksen, jollekin tietylle päivälle niin kannattaa laittaa pikaisesti tarjouspyyntöä. Taikuri ei nimittäin harmillisesti edes taikomalla voi olla kahdessa paikkaa yhtäaikaa! 

Laita tarjouspyyntö

lomakkeen kautta, soita suoraan 0405292607 tai laita sähköpostia taikuri@karivuokila.fi

Seuraa somessa:

Pyydä tarjous tapahtumaasi

2 + 14 =