testeiitieie

ja onnistuneita

Taikuri Kari Vuokila

Tehdään yhdessä tapahtumastanne onnistunut!

Ohjelmaa juhliin

STAND-UP TAIKAESITYS

Hauska ja yleisöä osallistava taikaesitys sopii lostavasti mm. pikkujouluihin, asiakastilaisuuksiin, kesäjuhliin ja häihin! Tämä esitys rikkoo jään ihmisten väliltä ja saa heidät yhdessä hämmästelemään showta. Näin he saavat yhteisen puheenaiheen ja tunnelma rentoutuu.

LÄHITAIKUUS

  • Sopii mainiosti esityksen yhteyteen, kuin myös itsenäisenä osana yrityksen tilaisuutta
  • Taikuri kiertää yleisön joukossa/pöydissä tekemässä taikuutta lähietäisyydeltä
  • Tässä jokainen halukas pääsee osallistumaan ja olemaan mukana

OTA YHTEYTTÄ!

Kerron mielelläni lisää esityksistä ja katsotaan yhdessä minkälainen kokonaisuus sopisi parhaiten teidän tilaisuuteen

Suositukset

Tapahtumamme Madetojasalilla oli erittäin onnistunut ja hienon lisän päivän viralliseen antiin antoi Kari Vuokilan viihdyttävät ja aivonystyröitä kiusoittelevat taikuusosiot! Kari teki poikkeuksellisen taidokasta lähitaikuutta päivän mittaan satoja vieraitamme ilostuttaen ja sai myös päälavan esityksellään yleisön innostuksiin. Vieraamme kiittivät tästä erikoisnumerosta meitä vuolaasti ja mielellämme suosittelemme Karia vastaaviin tilaisuuksiin.

Sari Päivärinta

Salesvation

Huge thanks for a great performance at our company’s pre-christmas party!

Kari was super easy to communicate with before the show and he was well prepared (the show itself, the technology & knowledge about our company). He is absolutely a professional and performing in English was not a problem at all.

His performance was engaging, fun and versatile! He took the audience as a part of the show and the performance was intriguing from start to end. Close-up magic on each table was the icing on the cake!

I would definitely recommend Kari for any occasion!

ARM Finland Oy

Hauska ja energinen esitys! Vaikka eturivissä istui niin ei vain tajunnut miten temput menivät ja taikuri onnistui yllättämään kerta toisensa jälkeen. Avustaja oli vähintään yhtä hämillään ja yllättynyt, kuin muukin yleisö. Voin ehdottomasti suositella muillekin!

Teemu Salo

Lassila & Tikanoja

Taikuri Kari taikashow yrityksemme henkilöstöjuhlassa oli menestys! Esitys oli hyvin räätälöity aikuiseen makuun ollen sekä erittäin hauska että hämmästyttävä. Lähitaikuus illan edetessä kruunasi kaiken! Esiintymiskieli möys vaihtui lennossa sujuvasti englanniksi tilanteen sitä vaatiessa. Suosittelen vilpittömästi Taikuri Karia yritystilaisuuksiin ohjelmanumeroksi!

Satu, Kokkola

Esitys oli juuri sitä, mitä tarvittiin. Se ei ollut liian pitkä ja paketti pysy kasassa, lisäksi avustajavalinnat sattuivat suorastaan loistavasti. Lähitaikuus oli taidokasta ja juonnot oli juuri oikean tasoisia porukalle. Taikuri osasi tulkita yleisönsä oikein. Esitys sai paljon positiivista palautetta meidän porukalta.

FinVector Vision Therapies Oy:n henkilökunta

Ajankohtaista

Taikaesitys englanniksi!

Jos teillä on firmassa kansainvälinen työyhteisö ja työkielenä englanti, niin myös viihde täytyisi olla kaikille sopivaa. Suomenkielinen esitys menisi puolelta porukalta ohi ja se myös jakaisi porukkaa. Jos kaikki ymmärtävät englantia, niin loogisesti myös esitys...

Pikkujoulut varataan nyt!

Syyskuu on saatu alkuun ja pikkujouluja varataan kovaa tahtia! Jos haluat saada taikuriesityksen, jollekin tietylle päivälle niin kannattaa laittaa pikaisesti tarjouspyyntöä. Taikuri ei nimittäin harmillisesti edes taikomalla voi olla kahdessa paikkaa yhtäaikaa!